Veel gestelde vragen!

 Wat is een powercall? 
– Een powercall is een gesprek van 60 minuten waarin we in gesprek gaan over iets waar jij graag inspiratie, feedback of gewoonweg advies over zou willen krijgen. 

 

Wat is een kennismaking/intake gesprek? 
-In een kennismaking/intakegesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Jij geeft aan waarmee ik je kan begeleiden om antwoord te krijgen op je vraag en ervaart tegelijkertijd wat ik als coach voor jou kan betekenen. Als er een klik is, kunnen we direct een vervolgafspraak maken. Het kennismakings- /intakegesprek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Het kennismaking/intake gesprek is bij mij vrijblijvend en gratis. 

Het belangrijkste vind ik dat er van beiden kanten een klik is. 

 

Wat zijn de kosten? 
-De kosten verschillen per pakket, voor meer informatie kijk dan even bij AANBOD. 

 

Hoe ben je te bereiken? 

-Je kan me bereiken via het contact formulier op de website, of je mag mij altijd mailen yulemotivation@gmail.com of bellen 0615365726 
 

Ben je buiten kantooruren ook beschikbaar? 
-Ik kan niet beloven dat je meteen antwoord krijgt, maar mochten er dringende zaken zijn waarbij je mij nodig zou kunnen hebben, dan zal ik er (mits het uitkomt bij mij privé) er altijd voor je zijn. 

Is een eenmalig gesprek ook mogelijk? 
Jazeker kijk dan even bij POWERCALL 

 

Wat is je werkwijze? 

-De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan jouw proces. Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doel. Ieder mens is uniek en daarom zijn de mentortrajecten altijd maatwerk. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou,wordt aangeboden. 

 

Kan ik mijn afspraak afzeggen of verzetten? 

-Jazeker dat is mogelijk, binnen 24 uur. Anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen €65 euro. Natuurlijk zijn er uitzonderingen dus laat me zeker even weten wat de reden is dan zullen we er vast wel uitkomen. 

 

Waar vinden de gesprekken plaats? 

-Dat kunnen we samen bepalen er is veel mogelijk, wil je enkel online/telefonisch spreken of is de afstand te ver? Geen enkel probleem!